Eläinhoitolamme

Ammattitaidolla, suurella sydämellä ja vuosikymmenten kokemuksella

Kymen Koirapalvelun hoitola

Koira-, kissa- ja pieneläinhoitola Kouvolan Ummeljoella

Kymen Koirapalvelun hoitolaan ovat tervetulleita kaikki koirat, kissat ja pieneläimet! Aukioloaikamme on 9-19 joka päivä (ainoa poikkeus on jouluaatto ja joulupäivä, jolloin emme ole avoinna asiakasliikenteelle, vaan keskitymme hoitamaan eläimiä ja takaamaan myös heille joulurauhan). 

Hoitolassa on kaikkiaan 22 paikkaa koirille/kissoille. Boksien koot vaihtelevat 2-10 neliön välillä ja osassa on oma ulkotarha. Meillä on myös ikkunallisia bokseja esim. uteliaille kissoille. Hoitolassa on myös lattialämmitys ja ilmalämpöpumppu. Eri tilojen lämpöä voimme säädellä kulloisenkin asukkaan tarpeiden mukaan. Pidämme jatkuvasti rauhoittavaa taustamusiikkia soimassa.

Eläinten hyvinvoinnin ja stressittömyyden takaamiseksi hoitolan arki pyörii tietyllä rytmillä. Pyrimme rajoittamaan asiakasliikenteen tiettyihin palveluaikoihin, jotka ovat aamuisin klo 9-11 ja iltaisin 16-19. Päivätauon aikana olemme usein pidemmillä lenkeillä, hoitamassa kauppa-asioita tai pitämässä koulutuksia jne. Erikseen sovittaessa palveluajoista voidaan joustaa. Kurssit ja koulutukset saattavat tehdä muutoksia aikatauluihin.

Lemmikille voit halutessasi ottaa mukaan tuttuja tavaroita, kuten oman pedin, puruluita ja makupaloja. Lemmikillä tulee olla voimassaolevat rokotukset eikä se saa sairastaa mitään tarttuvaa tautia. 

Hoidamme lemmikkinne yksilöllisesti. Meillä lenkkeillään ja ulkoillaan aina vain yhden koiran tai saman perheen koirien kanssa kerrallaan. Näin takaamme jokaiselle lemmikille turvallisen ja mahdollisimman stressittömän hoitojakson. Asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa juuri sinun koirallesi laadukkaan ja mukavan loman. Meille voit myös aina soittaa ja kysellä lemmikkisi kuulumisia tai voimme sopia tekstiviestikuulumisista hoidon aikana. Julkaisemme (omistajan antaessa luvan) kuvia ja videoita hoidokkien touhuista Facebook- ja Instragram-tileillämme.

Aukioloaikojen ulkopuolella eläinten tuonti/haku vain etukäteen sovitusti erikoistarpauksissa palvelumaksua vastaan 40€/alkava tunti (pyhänä 80€/alkava tunti).  

Meillä on myös luxushoitomahdollisuus erityisille lemmikeille. Lue lisää klikkaamalla alla olevaa kuvaa!

RUOKINTA

Ruokimme lemmikit asiakkaan toiveiden mukaisesti, lemmikin omilla tai talon ruuilla (kuuluu hintaan). Hoitolalla käytämme vehnätöntä HauHau Champion kana-riisi -kuivaruokaa. Raakaruokaa ja kotiruokaa on mahdollista saada hoitolalta myös 5€/päivä lisähintaan. Jos lemmikilläsi on jokin erikoisruokavalion, suosittelemme ottamaan sille omat ruuat mukaan. Hoitolan henkilökunta ruokkii herkimmätkin lemmikit tarkasti ohjeiden mukaan. Ruoka on myös mahdollista tarjota vaikkapa älypelistä, namipallosta tai muuten aktivoiden, jos omistaja niin haluaa. Omia ruokakuppeja emme tarvitse, paitsi jos lemmikki haluaa syödä vain omasta kupistaan. Omien ruokien tuonti ei vaikuta päivähintaan.

LÄÄKINTÄ

Annamme lemmikillesi lääkitykset ohjeidenne mukaan ilman lisämaksua. Tarvittaessa toimitamme lemmikkisi eläinlääkärin hoitoon tai konsultoimme eläinlääkäriä.

HOITOPAIKAN VARAUS

Hoitopaikan voit varata puhelimitse 040 5190 871/ 0404149161, sähköpostilla kymenkoirapalvelu@gmail.com​ tai sähköisellä varauslomakkeella. Hoitopaikkaa varatessa kannattaa kertoa lemmikkisi ominaispiirteistä, sekä mahdollisista erityistarpeista. Näin voimme valita juuri sinun lemmikillesi sopivan boksin hoitolasta. Varauksessa tärkeitä tietoja meille ovat: 

- tuonti- ja hakupäivät kellonaikoineen 

- lemmikin nimi, rotu tai koko, ikä ja lyhyt luonnekuvaus 

- omistajan nimi, puhelinnumero

 - hakijan/tuojan puhelinnumerot, jos eri kuin omistaja.

Hoitolaan on mahdollista tulla tutustumaan ennalta sovitusti. Tutustumiskäynti on maksuton. Lemmikin voi tuoda hoitoon myös ilman tutustumiskäyntiä. Varaathan etukäteen ajan tutustumiskäynnille, jotta emme ole juuri silloin lenkillä tai pitämässä koulutuksia.

KOIRAT

Hoidamme kaikenrotuiset, -kokoiset ja -luonteiset koirat ammattitaitoisesti. Otamme hoitolaan myös hieman haastavammat koirat ja kokemusta ongelmakoirien käsittelystä ja kouluttamisesta löytyykin jo yli 20 vuoden ajalta. Kaikki koira-asiakkaat ulkoilevat vähintään kolmesti päivässä, joko tarhassa juoksennellen tai hihnalenkeillä. Ulkoilusta ja sen toteutuksesta sovimme erikseen omistajan kanssa. Meiltä on mahdollista ostaa myös lisälenkkejä, jotka käydään metsässä tai maaseudun ihmeisiin tutustuen omistajan toiveiden mukaisesti.

KISSAT

Kissat ovat tervetulleita hoitolaamme. Kissoille on omat boksinsa, joissa on kiipeily- ja loikoilumahdollisuuksia useassa tasossa. Kissoilla on lattiapinta-alaa aina yli 2 neliötä. Hoitolalta löytyy kissavessaan puupellettiä, jotka kompostoimme. Kissan hoitoon sisältyy myös märkä- ja kuivaruoka talon ruualla.

HÄKKIELÄIMET

Jyrsijät, kanit ja muut häkkieläimet ovat tervetulleita hoitolaamme. Kyseiset asiakkaat viihtyvät parhaiten omissa häkeissään, mutta kaneille on mahdollista varata myös oma boksi kissahinnastolla. Häkkieläimille on oma vedoton tila, rauhassa isommilta hoitola-asiakkailta. Myös kynsienleikkuut onnistuvat!


Katso hoitolamme kuvia alla olevasta diaesityksestä. Uusia kuvia päivitämme myös Instagramiin ja Facebookiin.


Kymen Koirapalvelun esittelyvideo vuodelta 2012. Uusi henkilöstöesittelyvideo tulossa pian!