Palautteita

Meistä sanottua - meillä ja muualla

"Koirahoitolassa Aatu on saanut aina hyvää hoitoa 😊 Suosittelen."

Hei Jaana ja muut hoitajat.
Käytiin eilen 5.2.20 Jaanan parturissa. Molemmat poijat otti Jaanan iloisesti vastaan, mukava jättää poijat sinne. Mietittiin just et Wili täytti 10v ja Riku 7v, eli aika pitkä "suhe". Oomme tosi iloisia et löydettiin Jaana.
Kotiin päästyämme Wili ja Riku sai kyllä kehuja komeista ulkomuodoista. Minulla monesti hävettää suorastaan viedä Wili Jaanalle parturointiin, kun tuntuu et Wili on aikamoinen karva/takkukasa, mutta silonen poika saadaan aina takasin.
Ihanaa et ootte olemassa.
Terv. Wilin ja Rikun kiitollinen henkilökunta. 👍😍

Ps. Tavataan samoissa merkeissä keväämmällä.

"Mukava pitkäksikin lomaksi tuoda teille hoitoon, kun ei tarvitse Oprin pärjäämisestä huolehtia. Oltiin syksyllä Hillumatta hihnassa-kurssilla. Halusin kurssille, kun tiesin että Maikki pitää sen, ja ajattelin että saataisi vielä uusia ideoita. Hihnakävelyt ovat olleet aiemminkin ihan ok Oprin kanssa, mutta liiallinen kiihtyminen oli ärsyttävää. Kurssilla saatiin hyviä oppeja juuri meille. Nykyään hihnalenkit on kivoja ja en ole enää ainoa meidän perheessä, joka lenkittää Opria. Opri on hienosti oppinut itse ottamaan kontaktia ohitustilanteessa, ja on hyötynyt paljon erilaisista palkkioista lenkillä. Myös on helpottanut, että on sallinut, että on ihan ok, jos haukahtaa, kun ei kuitenkaan ole rähjäämisongelmaa. Ja onkin muuttunut paljon hiljaisemmaksi.
Kiitos vielä!"

"Käytiin kesän ja syksyn aikana teillä "ongelmakoirakoulutuksessa" sekä arkajaloissa australianpaimenkoiramme kanssa.
Meillä on koiran kanssa mennyt ihan super hyvin sen jälkeen! Vierasihmisagre koira on tutustunut moneen uuteen ihmisen ilman minkäänlaisia ongelmia, niin meillä kotona, pihalla kuin kylässäkin. Koira haukkuu ensin hihnassa hetken uudelle ihmisille, mutta luvan saatuaan menee rohkeasti haistelemaan ihmistä ja sen jälkeen onkin jo kuin vanha tuttu!
Koirien ohitukset menee vähän kauempaa jo lähes täydellisesti, Koira ottaa itse kontaktin kun näkee toisen koiran. Ihan kapealla tiellä vastakkain kohtaamiset menee vielä vaihtelevasti. Joskus koko matka kontaktissa, mutta välillä pitää vähän vetää tai rähähtää.
Käytiin syksyllä nose workin alkeet ja siinäkös tämä onkin ihan haka!! Oltiin kurssilla samassa tilassa muiden koirien kanssa ja sekin meni hyvin.
Luotto mun ja koiramme välillä on kasvanut ihan huimasti ja pystyn taas pitämään sitä vapaana, hiljaiseen aikaan jopa pyöräteillä! " 

"Moi, haluaisin kiittää teitä loistavista kursseista. Hypokoirakoulun ja viiden teillä käydyn erilaisen käytöskurssin jälkeen Nacho valmistui eilen viralliseksi hypokoiraksi. Teillä on hyvä hankkia mm. koirien ohitusoppia, koska käytössä oli samanlaiset periaatteet, joita hypokoirakoulutus meiltä edellytti - positiivinen vahvistaminen kantavana periaatteena. Teette hyvää työtä! T. Suvi ja hypokoira Nacho" 

Jätä meille palautetta!