Ongelmakoirakoulutus

Yksilöllistä ongelmanratkaisua juuri Sinun tarpeisiin!

Yksityistunnit

Tarjoamme käytöskoulutusta / ongelmakoirakoulutusta myös yksityistunteina ja kotikäynteinä. Yksilöidyssä koulutuksessa paneudutaan juuri teille tärkeisiin aiheisiin ja koulutus räätälöidään teille sopivaksi.

Ensimmäinen käyntikerta sisältää:

  • Ongelmien ja niiden syiden kartoituksen
  • Koulutussuunnitelman
  • Alkuharjoitukset ja ohjeet kotiharjoitteluun

Jos koiran käytöksessä esiintyy useita ongelmatilanteita tai koira on hyvin hankalasti hallittava, usein paras vaihtoehto on aloittaa koiran koulutus ensimmäiseksi yksityistunnilla tai kotikäynnillä. Yksityistunnilla voimme rauhassa tarkastella ja keskustella koiran ongelmakäytöksistä sekä pääsemme aloittamaan harjoitukset ilman ylimääräisiä häiriötekijöitä.

Valmennus

Kun apua kaivataan vaikeampiin tilanteisiin, ennakoimaan ongelmakäyttäytymisiä tai olet kiinnostunut harjoittelemaan koirasi kanssa tavoitteellisesti jotakin lajia ja tarvitsette yksilöityä ohjausta. Yksilövalmennus tarjoaa juuri teidän tarpeisiinne suunnattua kouluttamista ja koiran käyttäytymisen ohjaamista eri tilanteissa. Yksilövalmennus voidaan toteuttaa joko tiloissamme tai kotikäyntinä.

Vahvuutemme on erilaisten ongelmallisten tilanteiden ratkominen ja myös haastavien koirien käsittely ja ymmärtäminen. Tähän kuuluu vahva koiran lajityypillisen käyttäytymisen tuntemus, pitkän kokemuksen myötä hankittu tietotaito haastavista roduista ja yksilöistä, sekä käyttäytymistieteen hyödyntäminen ja objektiivinen havainnointi kouluttamisen perustana. Näillä eväillä pääsemme syvälle koiran mieleen ja ajatusmaailmaan. Tämän seurauksena pääsemme parempaan lajienväliseen yhteisymmärrykseen ja elekielen tulkintaan.
Yksilövalmennus on hyvä keino ongelmien syntymisen ennaltaehkäisyssä, sillä kouluttaminen kannattaa aina. Halusit sitten varmuutta koirasi kanssa toimimiseen tai vahvistaa toivottuja käyttäytymisiä esimerkiksi koiran kanssa lenkkeilyä varten tai muihin arkisiin asioihin, olemme mielellämme apunasi ja tukenasi.

Ongelmakoirakoulutus. Jos ongelmia on jo päässyt syntymään, nyt on viimeistään aika puuttua tilanteeseen. Muutoin vaarana on koiran käyttäytymisen paheneminen ja haastavien tilanteiden kärjistyminen. Yksityisvalmennuksessa meillä on mahdollisuus tutkia ongelmakäyttäytymisen tai ongelmalliseksi koetun käyttäytymisen rakentumista ja syitä. Näiden pohjalta kehitämme teille koulutussuunnitelman jatkoon, sekä voimme aloittaa heti aktiivisen käyttäytymisen muuttamisen helpomman arjen saavuttamiseksi.
Valmennuksen aikana tarjoamme myös puhelin- ja sähköpostitukea avuksi kotona toteutettavaan kouluttamiseen. Olemme erittäin iloisia saadessamme auttaa teitä myös jatkossa. Aloitetun koulutuksen jälkeen teillä on mahdollisuus ottaa yhteyttä pienissäkin mietityttävissä asioissa, sillä meidän kauttamme sinulla on käytössäsi maksuton, jatkuva puhelin ja/tai sähköpostituki koirasi kanssa toimimiseen.

Yksilövalmennusta on mahdollista saada myös kilpailuihin tähtääville koirakoille, esim. TOKO-valmennus. Valmennusta on saatavilla myös ryhmille. Ryhmävalmennukseen otamme 2-4 koirakkoa. Valmennuksen sisältö suunnitellaan toiveidenne mukaan, kerää siis oma porukkasi ja ota yhteyttä!