Kurssit

Kaikentasoisille koirakoille suunnatut kurssit 

Meillä on kursseilla aina mukava porukka, johon on helppo tulla mukaan ja viihtyä. Lajeista ei tarvitse etukäteen tietää mitään tai osata mitään erityistaitoja, vaan koulutus tapahtuu yksilöllisesti koirakon tavoitteet huomioon ottaen. Jaamme vahvaan koirakokemukseen pohjautuvaa koira-osaamistamme ja -tietämystämme mielellämme kaikille, jotka tavoittelevat parempaa ja mielekkäämpää elämää koiransa kanssa.

Kurssit ovat hyvä tapa oppia ja harjoitella oman koiran kanssa muiden saman tyyppisten koirakoiden seurassa. Ryhmän tuen lisäksi muiden harjoituksia seuraamalla oppii paljon ja näkee samalla asian ratkaisua myös muista näkökulmista kuin itse oman koiran kanssa. Kurssit käydään aina pienryhmissä, jossa on noin 4-6 koirakkoa. Harjoittelun kurssimuotoisuudesta huolimatta ohjaus tapahtuu yksilöllisesti ns. kädestä pitäen jokaisen erityistarpeet huomioon ottaen.

Kurssit kestävät 2-5 harjoituskertaa ja voivat sisältää kirjallisen materiaalin. Mikäli jokin kurssi kerta jää välistä, on se mahdollista korvata toisella kurssilla. Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, eikä kurssimaksua palauteta. Kurssin hinta (alkaen 40 €) maksetaan ensimmäisellä kurssikerralla käteisenä tai ennen kurssin alkua tilisiirtona.

Kurssit pidetään Kouvolassa Ummeljoella Kymen Koirapalvelun tiloissa ja lähimaastoissa, ellei muuta mainita. Talvella pakkasraja -15 astetta, jolloin kurssikerta siirtyy viikolla eteenpäin. Muutokset kurssipäiviin ja aikatauluihin mahdollisia, niistä ilmoitetaan kaikille kurssille ilmoittautuneille ennen kurssin alkua.

Kursseillemme voi osallistua joko sähköpostitse, soittamalla tai täyttämällä kurssilomakkeen.

Sähköposti: ​kymenkoirapalvelu@gmail.com​

puhelinnumero: 040 4149161 tai 040 5190871