Kurssiesittely
Tulevat kurssimme ja niiden esittelyt

HUOM! KORONAOHJEEMME

  • odotathan autossa kouluttajan tuloa ulos
  • pidäthän hyvän välimatkan kaikkiin tontilla oleviin
  • kouluttaja ohjaa jokaisen omaan "toimintapisteeseen"
  • jos tunne olosi sairaaksi, peruthan koulutuksen
  • maastokursseilla samat ohjeet, opetus tapahtuu yksilöittäin
  • otathan koiralle OMAN vesikupun ja vesipullon mukaan

Koiran peruskurssit:

Pentukurssi: Ensisijaisesti uuteen kotiin muuttaneille pennuille. Matalankynnyksen peruskurssi uusille koiranomistajille, jossa luodaan hyvää pohjaa helppoon arkeen kasvavan pennun kanssa.

Arkitottelevaisuus: Ongelmia arjessa tai vain uusia näkökulmia tai sosiaalistumista haussa? Tämä kurssi tarjoaa arkeen vinkkejä ja keinoja selvitä arjessa vähemmällä määrällä harmaita hiuksia. 

Tottelevainen koira: Luonnollinen jatko pentukurssille, varsinkin jos harrastaminen jossain lajissa kiinnostaa. Sopii kaikenikäisille ja -tasoisille koirakoille.

Koiran käytöskurssit:

Hillumatta hihnassa: Vetääkö koira hihnassa, räyhää tai hyökkii muita päin? Kurssi tarjoaa ratkaisuja hihnakäytösongelmiin. Kurssille on helppo tulla kaikenlaisten koirakoiden ja koulutus tapahtuu niin, että kaikki etenevät tasoillaan.

Rohkeat ja Reippaat: Jos koiralla on taipumusta jännittää, kurssi antaa vinkkejä jännityksen helpottamiseen ja koiran rohkaisuun. Opit myös lukemaan koirasi elekieltä paremmin ja jatkossa esimerkiksi eläinlääkärikäynnit ovat rennompia.

Koiran aktivointikurssit:

Aktivointikurssi: Hauskaa yhdessätoimimista erilaisten aktivoivien tehtävien parissa. Kurssi tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua koiraan erilaisesta näkökulmasta.

Hajut haltuun: Kurssilla opetellaan etsimään oma esine muiden joukosta. Kurssin jälkeen et enää kadota avaimiasi!

Temppukoulu: Opetellaan hauskoja, niin koiran ja omistajan suhdetta kuin koiran fysiikkaakin kehittäviä temppuja. Kaikkihan me rakastamme näyttäviä temppuja. ;)

Tavoitteellisesti totteleva: Kurssi sopii sinulle, jos tavoitteena on harrastaa ja/tai kisata jossain koiraharrastuslajissa. Kurssi antaa hyvät valmiudet koiran perushallinnan ylläpitämiseen ja lajikoulutuksen aloittamiseen.

Jälkikurssi: Harjoitellaan niin verijäljen kuin peltojäljen jäljestystä. Kurssi tarjoaa koiraa väsyttävää nenätyötä, joten se sopii myös rajoitetulla liikunnalla oleville koirilla.

Etsintäkurssi: Harjoitellaan ihmis- ja esinehaun alkeita. Hauska harrastus varsinkin ihmisrakkaille koirille.

Kurssi-ilmoittautumislomake

Varaa paikkasi ajoissa. Vahvistamme varauksesi sähköpostilla.