Kurssiesittely

Tulevat kurssimme ja niiden esittelyt

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja vallitsevasta koronatilanteesta johtuen. 

Pahoittelemme tilannetta!

HUOM! KORONAOHJEEMME

  • odotathan autossa kouluttajan tuloa ulos
  • pidäthän hyvän välimatkan kaikkiin tontilla oleviin
  • kouluttaja ohjaa jokaisen omaan "toimintapisteeseen"
  • jos tunne olosi sairaaksi, peruthan koulutuksen
  • maastokursseilla samat ohjeet, opetus tapahtuu yksilöittäin
  • otathan koiralle OMAN vesikupun ja vesipullon mukaan

Koiran peruskurssit:

Pentukurssi: Ensisijaisesti uuteen kotiin muuttaneille pennuille. Matalankynnyksen peruskurssi uusille koiranomistajille, jossa luodaan hyvää pohjaa helppoon arkeen kasvavan pennun kanssa.

Arkihallinta: Ongelmia arjessa tai vain uusia näkökulmia tai sosiaalistumista haussa? Tämä kurssi tarjoaa arkeen vinkkejä ja keinoja selvitä arjessa vähemmällä määrällä harmaita hiuksia. Kurssilla opetellaan mm. koiran oikea-aikaista palkkaamista, tottelevaisuusharjoituksia, sekä hihnakäytöstä.  

Harrastuskoiran perustaidot: Kurssilla harjoitellaan harrastuskoirille tärkeitä perustaitoja, joita voi soveltaa eri koiraharrastuslajeihin. Kurssilla opetellaan mm. lelulla ja ruualla palkkaamista, leikkimistä, lelusta irroittamista, keskittymistä sekä koiran ja ohjaajan välistä hyvää suhdetta jne. Kurssi on ensisijaisesti suunnattu koirille, joiden kanssa halutaan treenata tavoitteellisesti.


Koiran käytöskurssit:

Hillumatta hihnassa: Vetääkö koira hihnassa, räyhää tai hyökkii muita päin? Kurssi tarjoaa ratkaisuja hihnakäytösongelmiin. Kurssille on helppo tulla kaikenlaisten koirakoiden ja koulutus tapahtuu niin, että kaikki etenevät tasoillaan.

Reippaat ja Rohkeat: Jos koiralla on taipumusta jännittää, kurssi antaa vinkkejä jännityksen helpottamiseen ja koiran rohkaisuun. Opit myös lukemaan koirasi elekieltä paremmin ja jatkossa esimerkiksi eläinlääkärikäynnit ovat rennompia.

Koiran aktivointikurssit:

Aktivointikurssi: Hauskaa yhdessätoimimista erilaisten aktivoivien tehtävien parissa. Kurssi tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua koiraan erilaisesta näkökulmasta. Kurssilla opetellaan temppuja välineillä ja ilman, nenätöitä, tasapainoilua ja muuta kurssilaisten toiveet huomioonottaen.

Hajut haltuun: Kurssilla opetellaan etsimään oma esine muiden joukosta. Kurssin jälkeen et enää kadota avaimiasi!

Jälkikurssi: Harjoitellaan niin verijäljen kuin peltojäljen jäljestystä. Kurssi tarjoaa koiraa väsyttävää nenätyötä, joten se sopii myös rajoitetulla liikunnalla oleville koirilla.

Etsintäkurssi: Harjoitellaan ihmis- ja esinehaun alkeita. Hauska harrastus varsinkin ihmisrakkaille koirille.