Henkilökunta

Motivoituneet, ahkerat ja reippaat työntekijämme

Jaana Penttinen - yrittäjä, toimitusjohtaja

Jaana on perustanut yrityksen vuonna 2004. Hänen toimenkuvaansa kuuluu hallinnolliset tehtävät, koirien koulutus (lähinnä yksityistunnit ja kotikäynnit), sekä trimmaukset, tapahtumat ja dogo argentinot. 

Jaana on suorittanut eläintenhoitajan ammattitutkinnon.

Kasvattanut dogo argentinoja vuodesta 2005 (kennel Rose Spirit's).

"Haluan parantaa koirien hyvinvointia oman koulutustyylini avulla. Hyvä suhde ja yhteistyö ovat tärkeitä asioita, joita rakennan positiivisen koulutuksen ja hallinnan kautta katsekontaktia ja koiran kanssa kommunikointia elekielen avulla vahvistaen. Olen myös kouluttanut mm. kuuron dogoargentinonarttuni Suomen ja tiedettävästi koko maailman ensimmäiseksi järjestyksenvalvontakoiraksi."

Maikki Kiilavuo - kouluttaja, hoitolatyöntekijä

Maikki on tullut taloon vuonna 2019. Hänen toimenkuvaansa kuuluu kouluttaminen ja hoitolatyöt, sekä sisällöntuotanto meidän kanaviin.

Maikki on suorittanut eläintenhoitajan ammattitutkinnon (osaamisalana eläinten kouluttaminen, 1. lajina koira ja toisena hevonen). Maikki on myös käyttäytymisanalyyttisen eläinkoulutuksen asiantuntija, sekä Suomen Eläintenkouluttajat ry:n jäsen. Maikki on suorittanut eläinten ea-kurssin, EA1 ja kasvattajakurssin ja opiskelee tällä hetkellä eläintenkouluttajan erikoisammattitutkintoa.

"Minulle tärkeää on kouluttaminen ja eläinten hoitaminen hyvinvointia parantaen ja jokaisen lajityypilliset ja -yksilölliset tarpeet huomioiden, myös ongelmallisiksi koetuissa tilanteissa. Pidetään parhaista ystävistämme parasta mahdollista huolta!"

Taru Laurila - hoitolatyöntekijä

Taru on tullut taloon alkuvuodesta 2019. Hänen toimeenkuvaansa kuuluu hoitolan työt, sosiaalinen media ja nettisivujen ylläpito.

Taru on koulutukseltaan eläintenhoitaja (pien- ja tuotantoeläimet), ja opiskelee paraikaa eläinlääkäriksi Virossa. Taru on suorittanut EA1-kurssin ja eläinten ensiapukurssin. Taru käy paljon kouluttautumassa muiden opissa ja ammentaa niistä omaan toimintaansa parhaat palat. Hän on työskennellut paljon eläinten parissa (mm. eläinklinikoilla, eläinkaupoissa ja navetoilla).

Kati Saine - kouluttaja, hoitolatyöntekijä

Kati on ammatiltaan lähihoitaja ja toiminut lastenhoitajana 20 vuotta. Tällä hetkellä hän opiskelee eläintenkouluttajaksi Taitotalossa ja valmistuu kesällä 2021. Kati on harrastanut koiriensa kanssa 25 vuotta, ensin hakua ja sitten suojelua. Hän on kilpaillut suojelussa 15 vuotta, jopa MM-tasolla asti ja päässyt edustamaan saksanpaimenkoirien joukkueessa Suomea kolmesti. Kati kouluttaa paljon myös muualla, esimerkiksi SPL-alajaostossa Kotkassa. Kati pyrkii aina siihen, että koirat ovat aktiivisia, iloisia ja haluavat tehdä ohjaajalle töitä.

Katin motto on: "Sitä saat mitä vahvistat!"


Kiia Marin - hoitolatyöntekijä

Kiia on tullut taloon kesällä 2020, ensin hoitajaharjoittelijana ja sittemmin hoitolatyöntekijänä. Hän opiskelee töiden ohella eläintenhoidon perustutkintoa koulutuskeskus Salpauksessa. Kiialla on perheessään kaksi rescuetaustaista koiraa. 

Jenni Kärki - kouluttaja, hoitolatyöntekijä

Jenni on tullut taloon 2019. Jennin toimeenkuvaan kuuluu kouluttaminen lajipuolella ja hoitolan työt.

Jenni on koulutukseltaan lähihoitaja, hevoshieroja sekä sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja.

"Koulutusperiaatteisiin kuuluu mm. olla reilu koiraa kohtaan: opeta ensin, vaadi vasta sitten." 

Sanna Savolainen - hoitolatyöntekijä

Sanna on tullut taloon 2019. Hänen toimeenkuvaansa kuuluu sisällöntuotanto tiedottamisessa ja verkkosivuilla, sekä hoitolan työt.

Sanna kasvattaa suomenlapinkoiria (kennel Saletisti). Hän on aktiivinen vapaaehtoistyöntekijä eläinsuojelussa ja pyrkii homekoiraohjaajakouluun, kunhan löytää tähän soveltuvan koiran. Sanna on suorittanut kasvattajakurssin ja EA1-kurssin.

"Koirankäsittelymottoni on kohdella jokaista koiraa yksilöinä ja edetä näiden ehdoilla." 

Henna Kivenjuuri - hoitolatyöntekijä

Henna on tullut taloon 2019. Hän toimii hoitolalla kiireapulaisena. 

Henna on ammatiltaan lähihoitaja ja on kasvattanut samojedinkoiria (kennel Erizado). Henna on suorittanut EA2-kurssin, eläinten ensiapukurssin, kasvattajakurssin, etsintäkurssin ja mielenterveyden EA:n. 

Hennalla on ollut koiria vuodesta 1995. Harrastuskokemusta hän on kerryttänyt monista lajeista: valjakkoajo, näyttelyt, toko, dobo, nose work, agility, haku, jälki, mejä ja paimennus. Koulutustunnuksina hänen koirillaan on BH ja AD.